Palvelut

Pihapuupalvelut

Puunpoisto kiipeilytekniikalla
Puunpoisto henkilönostimen avustuksella
Kuusi- ja pensasaitojen leikkuut
Kannonjyrsintä
Oksien haketus
Oksien ja puiden kuljetukset
Puiden kaataminen sähköjohdon läheisyydestä

OKT,RT ja KT-tonteilla on usein ongelmallisia pihapuita, jotka varjostavat, roskaavat tai ovat vaaraksi rakennuksille tai ihmisille. Puita voivat vaivata myös monet erilaiset sairaudet, joiden vuoksi puut pitää poistaa. Pihapuut ovat usein hankalissa paikoissa, joko kallellaan rakenteita kohti tai esimerkiksi sähkölinjojen läheisyydessä.

Me poistamme puut turvallisesti ja ammattitaidolla. Käytämme apuna erilaisia puunkaatoon suunniteltuja työkaluja, sekä hankalimmissa tapauksissa henkilönostinlaitteistoa. Voimme poistaa puun myös kiipeilytekniikkaa hyväksi käyttäen.

Sahaamme rungot haluamiinne mittoihin (esim. klapimitta 33cm tai tukkimitat 4,3-5,5m jne). Yhteistyökumppaneiden kautta onnistuu myös oksien poiskuljetus tontilta ja kantojen jyrsintä.

Ota yhteyttä niin tulemme arvioimaan kohteen, valitsemme taloudellisimman ja turvallisen työmenetelmän sekä teemme Teille tarjouksen työstä! Metsurintyöstä omalla koti- ja vapaa-ajanasunnon pihalla voitte hakea lisäksi kotitalousvähennystä 45% (vuonna 2016) työn osalta.

Metsänhoito Koivuniemi on vakuuttanut työntekijät ja toimintansa vakuutusyhtiö Lähitapiolassa.

Puiden kaataminen asemakaava-alueella on aina luvanvaraista. Puunkaatoluvan tai maisematyöluvan myöntää kunnan vastuussa oleva viranomainen.


Puunkaatoluvat kunnittain

Näin mittaat puun pituuden ja tilavuuden!

Mitä on kotitalousvähennys?

Metsänhoitopalvelut

Taimikon varhaisperkaus
Taimikon harvennus
Ennakkoraivaus
Metsänuudistus
Metsätalouskirjanpito
Copyright © Metsänhoito Koivuniemi Vistantie 40 B14 21530 PAIMIO GSM +35844 2931 888 metsurikoivuniemi@gmail.com Y-TUNNUS 1990132-7 ALV rek.